Persbericht Mobilee

Utrecht, 16 mei 2023 – Mobilee, een adviesbureau op het gebied van digitale transformatie, is verkozen als top 10 Best Workplace in Nederland. Dit binnen de categorie medium organisaties. Deze prestigieuze titel wordt toegekend aan bedrijven die zich onderscheiden door een uitstekend werkklimaat en een cultuur van inclusie, diversiteit en groei.

Best Workplace-normering voor top 40 Great Places to Work

De Best Place to Work-onderscheiding wordt toegekend door Great Place to Work (GPTW): een onafhankelijk onderzoek onder medewerkers naar werkgeluk. Het onderzoek meet de tevredenheid van medewerkers op verschillende gebieden zoals werkplezier, persoonlijke ontwikkeling, betrokkenheid bij het bedrijf en leiderschap. Alleen de top 40 organisaties die in het GPTW-onderzoek het hoogst hebben gescoord, maken kans op deze onderscheiding. Binnen de ranking wordt er onderscheidt gemaakt in de grootte van organisaties. Mobilee heeft de top 10 behaald binnen de categorie ‘medium organisatie’.

Mobilee best place to work 2023 consultancy

Mobilee is vereerd met de erkenning als Best Place to Work en ziet het als een bevestiging van de inzet van het bedrijf voor het creëren van een werkcultuur waarin medewerkers zich gewaardeerd en gemotiveerd voelen. Het bedrijf heeft een cultuur gecreëerd waarin samenwerking, ondernemerschap en persoonlijke ontwikkeling worden gestimuleerd en waarin medewerkers worden aangemoedigd om hun potentieel te benutten.

Resultaten onderzoek Great Place to Work

In het eerder afgenomen onderzoek van Great Place to Work scoorde Mobilee uitmuntend voor hun geloofwaardigheid, respect, eerlijkheid, trots en kameraadschap (Trust Index ™). Met een totaalscore van 98% heeft Mobilee het keurmerk van goed werkgeverschap verdient. Vooral het respect dat medewerkers ervaren in hun onderlinge ervaring met collega’s en de mate waarin ze zich trots voelen om voor de organisatie werken, is zeer hoog.

“Een gezonde bedrijfscultuur is al jaren een speerpunt binnen onze organisatie. Jezelf kunnen zijn, samenwerken, elkaar helpen en ontwikkeling staan hierbij centraal. We investeren al jaren in onze cultuur op het gebied van ontwikkeling, inspiratie en ontspanning en hoopten daarmee op een mooi resultaat maar dit overtreft al onze verwachtingen.” Aldus Leander Bloemers, managing partner Mobilee management & advies.

Bekendmaking uiteindelijke score Best Workplaces

Op vrijdag 2 juni 2023 zal Great Place to Work, tijdens een feestelijke bekendmaking in Utrecht, bekendmaken op welke plek organisaties zijn gerankt als Best Workplace.

Over Mobilee management & advies

Mobilee management & advies helpt organisaties te veranderen door de praktische vertaalslag te maken ten aanzien van digitale oplossingen. Dat doet het onder meer voor verzekeraars, onderwijsinstellingen, zorginstellingen, overheidsinstanties en zakelijke dienstverleners. Dit gaat over de perfecte klantbeleving, operationele excellentie, wendbaar organiseren, data als strategische grondstof en informatiemanagement. En dit doet de organisatie goed want naast dat het een Great Place To Work is, is het bureau de afgelopen twee jaar door MT1000 verkozen als hét beste organisatie adviesbureau van Nederland.

Het team van 85 Mobilee’ers kenmerkt zich als ‘mensgerichte, vindingrijke vakmensen’. Medewerkers van Mobilee hebben goede voelsprieten, kennis van zaken én sociale vaardigheden om de klant verder te helpen.

De sfeer bij het bureau kenmerkt zich door het vertrouwen dat er in elkaar is, enthousiasme en échte kameraadschap. Zo geven collega’s aan dat je op de ander kan rekenen als dit nodig is en is er voldoende ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en plezier. Plezier en kameraadschap dus; binnen en buiten het werk!

Meer informatie over Mobilee management & advies, kijk op www.mobilee.nl en werkenbijmobilee.nl. Voor meer informatie over het onderzoek kunt u contact opnemen met Stephanie Verwijs, marketing manager Mobilee.

Over Great Place To Work (GPTW):

Al 35 jaar helpt Great Place To Work organisaties met het vergroten van vertrouwen op de werkvloer: het meest fundamentele element van een succesvolle organisatie. Het onderzoek van Great Place To Work geeft inzicht in de beleving van medewerkers, de manier van samenwerken en het leiderschap binnen een organisatie. Great Place To Work geeft op basis hiervan verbeterpunten voor een sterke organisatiecultuur en begeleidt in de opvolging hiervan. De internationale organisatie werkt met bedrijven, non-profitorganisaties en overheidsinstanties in 60 landen op alle continenten.

Vacatures

Data analist consultant
Business analist consultant Utrecht