Mobilee tweede geëindigd in Best Workplaces 2023!

PERSBERICHT – Utrecht, 5 juni 2023

Na het ontvangen van de certificering Great Place to Work in het najaar van 2022 is Mobilee als tweede Best Workplaces 2023 geëindigd binnen de categorie middelgrote organisaties van Nederland. Eerder werd al bekend dat Mobilee genomineerd was als één van de 40 Best Workplaces van Nederland. Het keurmerk Best Workplaces is een uitzonderlijk keurmerk alleen bedoelt voor organisaties die een hoge score behalen binnen de Trust Index van Great Places to Work.

Het is de eerste keer dat Mobilee management & advies meedeed aan Best Workplaces nadat eerder al het keurmerk Great Place to Work was behaald in 2022. Tijdens een feestelijke uitreiking op 2 juni, werd bekend gemaakt welke organisaties het beste hadden gescoord binnen de ranking. Dat we hierbij tweede zijn is een grote eer en is alleen dankzij de fijne werkcultuur die wij bij Mobilee koesteren en waarderen.

Organisatieadviesbureau Mobilee Best Workplaces 2023 Great Place to Work

In de ranking Best Workplaces worden alleen de organisaties meegenomen die een uitmuntende en onderscheidende werkcultuur hebben waarbij vertrouwen, innovatie, waarden en leiderschap zeer hoog scoren. De 40 Best Workplaces van 2023 hebben een organisatiecultuur gecreëerd waarin psychologische veiligheid op één staat. De hoge score voor Mobilee is gebaseerd op de feedback van medewerkers binnen de Trust Index™-medewerkersonderzoek.

“Een gezonde bedrijfscultuur is al jaren een speerpunt binnen onze organisatie. Jezelf kunnen zijn, samenwerken, elkaar helpen en ontwikkeling staan hierbij centraal. We investeren al jaren in onze cultuur op het gebied van ontwikkeling, inspiratie en ontspanning en hoopten daarmee op een mooi resultaat maar dit overtreft al onze verwachtingen.” Leander Bloemers – managing partner Mobilee management & advies.

Deze erkenning is een bevestiging van onze gedeelde inzet voor het creëren van een werkomgeving waarin iedereen zich gewaardeerd, geïnspireerd en ondersteund voelt. Het is het resultaat van teamwork, open communicatie en de constante drive van elk individu binnen Mobilee.

Onze medewerkers zijn de sleutel van ons succes en we zijn dankbaar voor hun toewijding en betrokkenheid. Het is hun passie en motivatie die ons in staat stellen om een positieve impact te hebben op onze klanten, onze branche en de gemeenschap waarin we actief zijn.

Meer over onze werkcultuur en de score in de Trust Index-medwerkersonderzoek lees je in ons eerdere persbericht. Wil je nog meer weten over Best Workplaces, bekijk ook het gepubliceerde magazine van Great Place to Work.

Mobilee best place to work 2023 consultancy

Vacatures

Data analist consultant
Business analist consultant Utrecht