• Samira Bouhadou
  • Recruiter
  • LinkedIn
  • Mobilee'er sinds 2017

Mobilee voelde goed vanaf het eerste contact

Een kleine zes jaar geleden stapte ik Mobilee binnen. Vanwege de groeiambitie die Mobilee had, wilde ik mijn tanden wel in die nieuwe uitdaging zetten. In samenwerking met de partners van Mobilee, begon het werven van nieuw personeel en de uitbreiding van het Mobilee-team. Inmiddels ben ik niet meer weg te denken binnen de groeistrategie van Mobilee 

Wie is Samira als recruiter?  

Na een studie Personeel en Arbeid aan de Hogeschool van Utrecht ben ik gestart als recruiter bij één van de bekendere werving en selectiebureaus in Nederland. Na enige tijd startte ik bij een zelfstandig kantoor als re-integratie-consultant zodat ik me bezig kon houden met het laten re-integreren van mensen met een grote afstand tot de arbeidsmarkt. Ik kwam erachter dat ik meer energie kreeg van het laten groeien en bloeien van bedrijven en het werven van talent. Bij het tegenkomen van de vacature bij Mobilee management & advies, en het gesprek met de vacaturehouder, was de klik er al snel en wilde ik meer weten over de uitdagingen die Mobilee had. Na een gesprek met een consultant en de oprichter van Mobilee kon ik mij vinden in de visie van het bedrijf, hun persoonlijke verhaal en groeiambitie. Wat mij erg opviel was vooral de transparantie over het werken bij Mobilee. Ik kreeg het eerlijke verhaal en daar ontstond voor mij de klik.  

Ook al had ik geen ervaring met het werven van consultants, ik waagde de sprong doordat ik aangetrokken werd door de prettige cultuur van het bedrijf en mijn toegevoegde waarde kon leveren voor de organisatie.

‘Mobilee voelde goed vanaf het eerste gesprek’.

Wat maakt Mobilee uniek als management- en adviesbureau?  

Mobilee heeft paradijsvogels in dienst. Dat klinkt misschien gek maar we zijn heel divers terwijl er altijd wel iets is wat ons bindt. We kijken bij de aannameprocedure goed naar wat iemand gedaan heeft, de ambities, de balans in het team en de culture fit richting de organisatie. Dit zie je vaak terug in de verschillende persoonlijkheden en de hulpvaardigheid die iedereen in zich heeft. Men staat open voor elkaar; binnen werk maar zeker ook voor privézaken! Dat maakt Mobilee heel sterk.  

Uniek is dat je als medewerker tijd, ruimte en geld krijgt om mee te bouwen aan het bedrijf op verschillende manieren waarbij eigen inbreng erg gewaardeerd wordt. Dat geeft medewerkers de vrijheid om mee te werken én te denken over de koers die het bedrijf vaart. Daarnaast geloven wij erin dat je het personeel alleen sterker maakt als je tijd voor ze vrijmaakt, naar ze luistert en in ze investeert. Dit doen we dan ook op verschillende manieren.  

Wat maakt je trots als medewerker van Mobilee?

Wij kennen geen traditionele werkgever-/werknemer verhouding. Of je nu partner bent bij Mobilee of net bij ons bent gestart: iedereen is gelijk. Het maakt me trots dat we met elkaar iets moois hebben opgebouwd en écht gezamenlijk ondernemen. Talenten worden benut en iedere medewerker krijgt ruimte om mee te bouwen aan Mobilee zodat iedereen zelf kan groeien als professional.   

Vanuit mijn functie als Recruiter vind ik het geweldig om te zien dat Mobilee groeit met de juiste mensen en dat mensen op hun plek zitten binnen het bedrijf. Mijn hart gaat wel echt sneller kloppen als ik hoor dat mensen groeien en bloeien en dat er door collega’s, in samenwerking met andere collega’s binnen de organisatie, mooie dingen worden neergezet. Echt heel fijn!  

En tot slot hoe er met mensen om wordt gegaan binnen de organisatie. Iedereen respecteert elkaar en gaat op een fijne manier met elkaar om. Bij Mobilee ben je geen nummer!   

Wat was tot nu toe je hoogtepunt binnen Mobilee?  

De reis naar Marrakesh! Deze reis heeft zoveel impact op me gemaakt! We werden verschrikkelijk verwend, maar door mijn persoonlijke interesse, heb ik ook de minder luxe kant van Marokko gezien. Van tevoren hadden wij geld ingezameld bij collega’s en vrienden/familie om dit te doneren aan een lokaal weeshuis in Marokko. Dat ik hierlangs kon gaan met een aantal collega’s en letterlijk met de medewerkers van het weeshuis kon praten en kon spelen met de kinderen heeft zoveel impact op mij en mijn collega’s gemaakt. Dit zal ik nooit meer vergeten! 

Welke tips zou je geïnteresseerde kandidaten willen meegeven als ze komen solliciteren bij Mobilee?   

Het persoonlijke gesprek met een kandidaat is essentieel. Daarom neem ik altijd contact op met iedereen die bij ons solliciteert. Er zijn vaak meer aanknopingspunten dan men van tevoren vaak denkt. Een cv is maar een cv en elementen zoals persoonlijkheid of ambitie zijn ook belangrijk om te matchen bij een rol binnen Mobilee. We willen echt de mens achter het cv leren kennen.  

Mobilee is nog steeds groeiende en is daarom op zoek naar consultants met kennis van Business en IT. Durf jij de sprong te nemen om te solliciteren op één van onze openstaande functies of ben jij geïnteresseerd in de mogelijkheden? Dan nodig ik je graag uit om te bellen en kennis met ons te komen maken.”  

 

Vacatures

Data analist consultant
Business analist consultant Utrecht