Succesvol informatiemanagement binnen jouw organisatie [E-book]

15 mei 2020


e-book informatiemanagement

Help! Onze motor loopt vast!

In ons dagelijks werk ervaren wij dat veel bedrijven en (zorg)instellingen strubbelingen ervaren met het goed organiseren van informatiemanagement. En zoals we in ons vorige e-book benadrukten, werkt informatiemanagement alleen ‘goed’ met een integrale aanpak. Juist dat maakt het in veel gevallen ingewikkeld. Het is vaak lastig om objectief te beoordelen waar het precies mis gaat. Waarom loopt nu eigenlijk onze motor vast?

Vier uitdagingen uit de praktijk

In dit tweede e-book willen we vanuit onze eigen praktijk een aantal ervaringen delen. Hiermee zorgen we voor herkenning en daarmee erkenning van veelvoorkomende (onzichtbare) beperkingen binnen het gebied van informatiemanagement. We willen zichtbaar maken met welke uitdagingen organisaties dagelijks worstelen.

We bieden verschillende oplossingsrichtingen die afgestemd kunnen worden op de specifieke situatie van de klant. We omschrijven graag vier veelgehoorde uitdagingen die wij tegenkomen bij onze klanten. Download via onderstaand formulier het nieuwste e-book ‘Succesvol informatiemanagement binnen jouw organisatie’.