Voeg waarde toe bij klanten

Mobilee management & advies is geen familiebedrijf, maar het voelt wel zo. Dat betekent dat we niet te maken hebben met aandeelhouders met een sterke focus op winstmaximalisatie, maar dat we ons echt kunnen focussen op wat goed is voor onze klanten en medewerkers op de lange termijn. Je werkt met behulpzame collega’s die impact willen maken bij onze klanten.

Als consultant treed je op als realisatiepartner van onze klanten. Je voegt waarde toe aan de organisatie van onze klanten. Dit doe je door bijvoorbeeld te adviseren over de nieuwe inrichting van een afdeling, de inzet van nieuwe IT-oplossingen of nieuwe werkwijzen. Je beperkt je hierbij niet alleen tot het adviseren. Je zorgt ervoor dat je adviezen daadwerkelijk worden gerealiseerd.

In 2022 hebben wij het keurmerk Great Place To Work ontvangen. Dit geeft aan dat medewerkers vertrouwen, trots en plezier in hun werk ervaren.

Wil je meer lezen over onze expertisegebieden? Klik dan hier.

Geschiedenis

Begin 2004 werkten de oprichters allebei bij dezelfde organisatie. Snakkend naar vernieuwing zijn zij aan de keukentafel begonnen met het bedenken van een nieuw avontuur. Zij hadden één missie: het op eigen krachten starten van een onafhankelijk organisatie adviesbureau waarbij de klant centraal staat. Vandaag de dag is Mobilee gegroeid naar hét beste organisatie management- en adviesbureau met een groei ambitie. Zo zijn wij inmiddels drie opeenvolgende jaren door MT Sprout verkozen als top 5 beste organisatie adviesbureau van Nederland en dragen wij sinds 2022 het keurmerk Great Place To Work! Kom jij ons versterken?

Totstandkoming van ideeën

Mobilee is gevestigd in Creative Valley waar alles draait om inspiratie, interactie en het faciliteren van ontmoetingen. Wij hechten veel waarde aan persoonlijk contact en persoonlijke ontwikkeling. Daarom hanteren wij een 80/20 regeling. Dit betekent dat je bij een fulltime aanstelling 80% van je tijd bij de opdrachtgever bent. Tijdens de andere 20% van je tijd werk je aan de professionalisering van Mobilee en aan jezelf. In die tijd delen we best practices, lunchen we samen en vieren we successen met als doel om Mobilee elke dag weer verder te brengen.

Mobilee goed werkgeverschap certificaat

Organisatie

Wij hebben een platte organisatiestructuur met korte lijnen waarin jouw mening gehoord wordt en er toe doet. Daarom doen wij op ons kantoor veel samen. Daarnaast organiseert de ontspanningscommissie van Mobilee elke maand een leuke activiteit. Wij brengen dan samen tijd door en doen activiteiten gericht op pure “fun”. De activiteiten hebben een sportief, creatief of cultureel aspect.

Jouw eigen Mobilee ervaring

Mobilee heeft ambities en om die werkelijkheid te laten worden hebben wij gedreven medewerkers nodig. Training en ontwikkeling is erg belangrijk en onlosmakelijk verbonden met Mobilee om onze klanten de ultieme Mobilee ervaring te geven. Wij stimuleren onze medewerkers om zowel op professioneel als op persoonlijk vlak te groeien. Daarom heeft Mobilee een HR-beleid dat hierop aansluit.

Wil jij meer weten over ons, neem dan contact op met onze Recruiter, Samira Bouhadou!

Consultants informeel Meet & Eat

Wij zijn eigenzinnig

Bij Mobilee waarderen we vrijheid, ondernemerschap en zelfstandig denken. Door de verscheidenheid aan achtergronden en de mix van verschillende invalshoeken, perspectieven en meningen zorgen onze consultants voor verrassende inzichten die onze opdrachtgevers helpen om de gewenste transformatie te verwezenlijken. Wij durven risico te nemen en met vakmanschap digitale transformatietrajecten op te starten en af te ronden! Niet alleen door buiten gebaande paden te lopen maar ook door constant kritisch te durven zijn.