Al bijna 20 jaar verantwoordelijk voor veranderingen

Vernieuwen. Dat is wat ons bindt. En wat onze twee oprichters ook in hun DNA hebben. Zij zijn Mobilee in 2004 begonnen omdat ze al veel mogelijkheden tot vernieuwing zagen in de manier waarop (semi-)overheidsorganisaties hun diensten en producten aanboden aan klanten, burgers en patiënten. En dit doen we succesvol voor verscheidene klanten vanuit diverse branches.

Een hecht team met grote ambities

De motivatie om het leven van klanten, burgers en patiënten gemakkelijker te maken drijft Mobilee tot op de dag van vandaag. Onze consultants realiseren verandering bij organisaties waar 17 miljoen Nederlanders mee te maken hebben. En dat maakt ons trots.

Consultants die realiseren én analyseren

Consultants van Mobilee zijn vindingrijke vakmensen met kennis van zaken én realisatiekracht. We gaan voor het beste resultaat en realiseren een direct resultaat in de vorm van een zichtbare en blijvende verandering in besturing, proces, systemen en mensen. In het digitale transformatiewiel van Mobilee kun je zien dat de expertise van de consultants zich richt op het leveren van een perfecte klantbeleving of operationele excellentie. Wil je nu meer weten over deze thema’s, kijk dan ook eens op de Mobilee-website voor klanten.

Werk voor een bekroond bureau

Vanaf 2020 zijn we door MT Sprout vier jaren achtereenvolgens verkozen als top vijf beste organisatieadviesbureau van Nederland in de MT1000. We zijn verkozen als Best Workplace 2023, dragen met trots het Great Place To Work-keurmerk én hebben een Platinum Consulting Firm award ontvangen.

Collega’s die inspireren

Word onderdeel
van een unieke club

Jouw groei en onze ontwikkeling staan ver boven winstoptimalisatie. Dat is uniek in de consultancy branche. We werken hier niet met het traditionele partnermodel, maar met een vlakke hiërarchie waar iedereen tijd krijgt om bij te dragen aan het bureau.

Bij ons zit je goed

Vacatures

Data analist consultant
Business analist consultant Utrecht