Mensgericht &
vindingrijk vakmanschap

Wij hebben een jarenlange historie in het opereren op het snijvlak van business en IT.

We zijn inzetbaar op strategisch-, tactisch- en operationeel niveau en vormen daardoor dé verbindende schakel tussen strategie en uitvoering zodat het gewenste resultaat wordt behaald. Door onze kennis en ervaring zijn we in staat passende oplossingen te bieden en door te voeren. Daarvoor passen wij de nieuwste inzichten toe.

Wij zijn sparringpartner voor de lange termijn. Wij veranderen organisaties door mensen te verbinden. Wij implementeren voor en mét de klant een blijvende verandering die de organisatie optimaal laat presteren. Voor ons staat expertise en culture fit voorop. De expertisegebieden waar wij ons op richten vallen binnen het Mobilee transformatiewiel.

Expertisegebieden Mobilee

Het geheim
achter ons succes

Onze consultants vertegenwoordigen Mobilee bij onze klanten. Daarom zijn we op zoek naar de ultieme ‘ambassadeur’ van onze organisatie. Wij hechten er waarde aan dat onze consultants, naast inhoudelijke kennis en vaardigheden, herkenbaar zijn door onze kerncompetenties. De ultieme Mobilee consultant straalt enthousiasme en energie uit. Hij of zij streeft naar het ultieme resultaat, is toegewijd om successen te behalen, deinst niet terug voor uitdagingen en houdt ervan om samen te werken met zowel interne als externe collega’s. Dat is hoe wij zijn uitgegroeid tot het succesvolle management & adviesbureau dat we vandaag de dag zijn.

De rollen
die we vervullen

Wij houden van ons vak. Naast dat onze consultants constant op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen in hun vakgebied, zijn ze allen in staat ook veranderkundig, met oog voor mensen in de organisatie, verandering te realiseren.

Onze consultants helpen organisaties kansen te grijpen door te excelleren in analyse- en verandervraagstukken.

Vrijmibo buiten

Wij maken
het verschil

Om het optimale resultaat bij onze opdrachtgevers te realiseren hebben we elkaar nodig. Samen staan we immers sterker dan alleen. We vertrouwen elkaar en gaan met elkaar elke dag de uitdagingen bij de opdrachtgevers aan. Ons netwerk van opdrachtgevers, geassocieerden en partnerbedrijven staat centraal en daarom werken we niet alleen. Met een gezonde dosis energie en passie gaan we voor het maximale resultaat. En onze inzet wordt gewaardeerd. Zo zijn wij verkozen tot nummer 1 organisatie adviesbureau van Nederland!