Kickstart jouw
carriére

Kom werken bij Mobilee en kickstart jouw carriére. Bij Mobilee leveren inmiddels ruim 50 consultants een unieke bijdrage aan digitale transformatietrajecten. Daarmee streven wij naar een optimale klantervaring bij organisaties waar 17 miljoen Nederlanders mee te maken hebben. Het maakt niet uit welke rol je vervult of in welk team je zit. Als jij komt werken bij Mobilee zijn we met elkaar verantwoordelijk voor deze gezamenlijke missie!

Wij zijn op zoek naar talentvolle consultants digitale transformatie. Mobilee heeft een jarenlange historie in het opereren op het snijvlak van business en IT. Dit werpt zijn vruchten af want in 2020 zijn wij door MT1000 verkozen als beste dienstverlener én organisatie adviesbureau van Nederland!

 

 

 

 

 

 

 

 

Bekijk alle openstaande vacatures

Jouw profiel

De achtergrond van onze consultants is zeer divers. Zo zoeken wij veelal collega’s die HBO of WO geschoold zijn en bij voorkeur een achtergrond hebben in Agile, IT-strategie, Projectmanagement, Verandermanagement, Lean, Lean Six Sigma, Performance management, Strategie, Management, Digital of Procesmanagement.

De consultants van Mobilee komen vanuit het hele land waaronder uit de grote steden Utrecht, Rotterdam, Amsterdam en Den Haag. Er er genoeg dat onze consultants bindt want elke vrijdag komen wij samen om (digitaal) te werken én te borrelen: niet alleen via online sessies maar hopelijk snel ook weer op kantoor. Benieuwd voor wie we projecten hebben uitgevoerd? Bekijk onze klanten hieronder of lees onze projecten.

Doe de culture-fit-test

Wie zijn onze klanten

Aan welke rol
ga jij bijdragen?

De consultants van Mobilee vervullen functies bij verschillende opdrachtgevers en in verschillende rollen. Zo werken ze zelfstandig en in multidisciplinaire teams voor toonaangevende klanten. De branches waar we veel opdrachten uitvoeren zijn de Zorg, Overheid en Uitvoeringsinstanties, Financiële dienstverlening en Telecom. Kom jij werken bij Mobilee: hét nummer 1 organisatie adviesbureau van Nederland? Bekijk dan snel onze openstaande vacatures:

Business Consultant

32 – 40 uur WO / HBO Utrecht

Jouw volgende stap als business consultant of management consultant. Wil jij impact maken bij verschillende opdrachtgevers door mee te werken aan het vormgeven en realiseren van digitale transformatie vraagstukken?

Data Analist

32 – 40 uur WO / HBO Utrecht

Als data analist heb je een cruciale rol binnen projecten en veranderingen bij onze opdrachtgevers. Je maakt complexe gegevens en informatie inzichtelijk o.b.v. data analyse en adviseert over het toepassen van deze inzichten.

Informatieanalist

32 – 40 uur WO / HBO Utrecht

Als informatieanalist onderzoek jij welke bedrijfsprocessen er bestaan, wat de informatiebehoefte is en hoe de informatiestroom verloopt binnen een organisatie. Je bekijkt welke problemen er zijn met betrekking tot een goede doorstroming van informatie en tracht hiervoor een geautomatiseerde oplossing te bieden.

Business Analist

32 – 40 uur WO / HBO Utrecht

Een business analist (BA) of business analyst is iemand die fungeert als schakel tussen de business requirements (de opdrachtgever) en oplossingen (het ontwikkelingsteam). Een business analist analyseert, vertaalt en identificeert de behoeften van verschillende stakeholders en communiceert bruikbare informatie.

Scrum Master/ Agile Coach

32 – 40 uur HBO/WO Utrecht

Als scrum master zorg je ervoor dat een scrumproject in goede banen wordt geleid. Daarmee help je collega’s nog beter te worden in hun vak en faciliteer je een goed proces. Als agile coach help je teams met het toepassen van agile in het werk en dit vergt soms gedragsverandering.

Projectmanager

32 – 40 uur WO / HBO Utrecht

Als projectmanager of projectleider ben je verantwoordelijk voor het succesvol realiseren van een project. Een projectmanager (projectleider) realiseert het project door het coördineren, managen en/of aansturen van projectmedewerkers, .

Programmamanager

32 – 40 uur HBO/WO Utrecht

Wil jij een essentiële bijdrage leveren aan strategische en complexe IT/ digitale transformatievraagstukken bij onze opdrachtgevers? Als programmamanager heb je de leiding over een programma dat bestaat uit meerdere projecten.

Informatiemanager/ Adviseur

32 – 40 uur HBO/WO Utrecht

De functie van informatiemanager/-adviseur zit tussen de business en IT in. De informatiemanager slaat de brug tussen die twee werelden. Jij zorgt als informatie manager/adviseur dat vragen uit de organisatie vertaald worden naar (toekomstige) oplossingen voor ICT en analyseert bedrijfsprocessen en informatiestromen.

Open sollicitatie

32 – 40 uur WO / HBO Utrecht

Kun je niet kiezen welke rol nu het beste bij jou past? Of sluiten de vacatures niet helemaal naadloos aan? Stuur dan je open sollicitatie naar onze recruiter Samira.

Met wie je
komt te werken

Medewerkers aan het woord

Verdieping

Interview met Anne Wever: creatieve oplosser en ‘strikjeslegger’

8 oktober 2020
Verdieping

Interview met Bram: ’De ethische discussie rondom data fascineert mij!’

21 januari 2021
team Mobilee Judith en Jaap

Waar jij komt te werken

Mobilee is gevestigd in Creative Valley waar alles draait om inspiratie, interactie en het faciliteren van ontmoetingen. Wij hechten veel waarde aan persoonlijk contact en persoonlijke ontwikkeling. Hiervoor hanteren wij een 80/20-regeling. Wil je weten wat we hiermee bedoelen? Klik dan op de button.

Meer over Mobilee