Sta aan het roer van jouw carrière

Digitalisering is voortdurend in beweging. Als consultant digitale transformatie bij Mobilee loop je altijd in de voorhoede met nieuwe kennis rondom de verschillende expertisegebieden waarop Mobilee zich op richt. Daarom blijf jij leren, ontwikkel je jezelf en groei je als consultant. Met een persoonlijk ontwikkelingsbudget, een eigen HR Coach en regelmatige kennissessies kun jij jouw kennis verder verbreden of juist verdiepen in de thema’s die jou interesseren. We helpen jou om je carrière naar een hoger niveau te tillen.

Breng organisaties in beweging

Werken bij Mobilee betekent een baan waarbij je organisaties en mensen in beweging brengt met jouw kennis rondom organisatieverandering en verandermanagement. Na het uitbrengen van deskundig advies implementeer je jouw plannen bij de opdrachtgever en maak je de interne organisatie toekomstbestendig.

Ontwikkel jezelf met een opleidingsbudget en kennissessies

Met een vrij te besteden ontwikkelingsbudget van € 4.000,- per jaar investeer jij naar eigen inzicht in je ontwikkeling. Ook organiseren we regelmatige kennissessies voor het hele team. Hierin kan je sparren over jouw uitdagingen bij een opdrachtgever of je laten inspireren door een gastspreker.

Werk voor een bekroond bureau

Jouw ambities + opdrachtgever = ❤️

Jij maakt het meeste impact bij opdrachten die overeenkomen met je persoonlijke wensen. Ook de culture-fit met een opdrachtgever is cruciaal. Ons salesteam besteedt daarom veel aandacht aan matchen van jouw ervaring, ambities en persoonlijkheid. Zonder een ‘perfecte match’ geloven we namelijk niet in het allerbeste resultaat voor beide partijen.

Informatie analist - consultant

Help 17 miljoen
Nederlanders vooruit

We werken graag voor organisaties met een maatschappelijk karakter, zoals de overheid en de zorg. Met jouw kennis realiseren we blijvende verandering. Zo maken we het leven van burgers en patiënten steeds gemakkelijker.

Groeien doen we samen

Overleg collega's Mobilee
Bert lachend achter bureau
Overleg collega's Mobilee
Vuilnis prikken Papendorp Utrecht

Werk voor mooie organisaties

Vacatures

Data analist consultant
Business analist consultant Utrecht