Interview met Mobilee’er Susan Boonman

1 maart 2019
Consultant Nieuws over/van Mobilee

Consultant
digitale transformatie

Susan Boonman schrijft in deze blog waarom zij bij Mobilee werkt. Waarom zij al meer twee jaar geleden haar handtekening onder haar contract heeft gezet. Haar mening telt. Wil jij ook deel uitmaken van ons team kijk snel naar de mogelijkheden.

Susan

Persoonlijke ontwikkeling

Mijn sollicitatiegesprekken bij Mobilee voelden goed. Er bleek veel ruimte te zijn voor persoonlijke ontwikkeling, er was een breed klantenportfolio en de sfeer spraken mij aan. Gelukkig bleek dit goede gevoel ook overeen te komen met de werkelijkheid. Ik werd zelfs al uitgenodigd voor een Meet & Eat voordat ik in dienst was.

Mijn opdrachten

In die twee jaar tijd heb ik voor heel wat organisaties opdrachten mogen uitvoeren. Waaronder voor o.a. ministeries, gehandicaptenzorginstelling en een zorgverzekeraar. Zeker gezien mijn interesse voor de (semi)publieke sector prijs ik mij gelukkig dat ik deze organisaties tot mijn opdrachtgevers mag rekenen. Mijn mening telt als het aankomt op het uitspreken van mijn interesse voor opdrachtgevers. Naast de verschillende organisaties waar ik heb gezeten heb ik ook een hele ontwikkeling doorgemaakt in de rollen die ik tot nu toe heb uitgevoerd. Zo startte ik met een onderzoeksopdracht waarbij ik samen met een ervaren collega interviews en analyses uitvoerde. Nu bezig om een verandertraject in goede banen te leiden bij een opdrachtgever. Al mijn opdrachten komen uiteindelijk neer op het veranderen/het in gang zetten van de verandering van organisatie, mens en gedrag. Met mijn achtergrond in psychologie en verandermanagement is dit iets waar ik mij graag op uitleef en in vastbijt.

Mijn mening telt

Gelukkig weet ik dat als ik toch graag een andersoortige opdracht uit zou willen voeren, Mobilee rekening houdt met mijn voorkeuren. Korte opdracht of langere opdracht, meer adviserend of meer hands-on, grote of kleine organisatie, het is allemaal bespreekbaar. Gezien het feit ik het leuk vind om nieuwe organisaties en rollen te blijven ontdekken is dit voor mij een groot pluspunt.

Vrijdag Mobileedag

Daar waar menig persoon uitkijkt naar de vrijdag, omdat daarna het weekend begint, kijk ik uit naar vrijdag omdat ik dan naar kantoor in Utrecht mag. Op onze vrijdag ‘ mobileedag’,  zijn veel collega’s aanwezig om samen te werken aan nieuwe proposities, het organiseren van events en te leren van collega’s. Het mooie aan Mobilee vind ik namelijk dat je de vrijheid krijgt om je naast je opdrachten ook bezig te houden met dit soort andere zaken. Waarmee we samen Mobilee vormen. Zo zijn er collega’s betrokken bij HR en dragen we samen zorg voor onze inhoudelijke blogs. Natuurlijk werken we niet alleen op vrijdag. Tijdens vele koffiemomenten, de lunchpauze en de wekelijkse vrijdagmiddagborrel is er ook tijd om de band met jouw collega’s te onderhouden.

Wil je de sfeer eens komen proeven? Dan raad ik je zeker aan om eens op onze vrijdagmiddagborrel langs te komen.