Voeg waarde toe
bij klanten

Mobilee management & advies is geen familiebedrijf, maar het voelt wel zo. Dat betekent dat we niet te maken hebben met aandeelhouders met een sterke focus op winstmaximalisatie, maar dat we ons echt kunnen focussen op wat goed is voor onze klanten en medewerkers op de lange termijn. Je werkt met behulpzame collega’s die impact willen maken bij onze klanten. Als consultant treed je op als realisatiepartner van onze klanten.

Je voegt waarde toe aan de organisatie van onze klanten. Dit doe je door bijvoorbeeld te adviseren over de nieuwe inrichting van een afdeling, de inzet van nieuwe IT oplossingen of nieuwe werkwijzen. Je beperkt je hierbij niet alleen tot het adviseren. Je zorgt ervoor dat je adviezen daadwerkelijk worden gerealiseerd.

Wil je meer lezen over onze expertisegebieden? Klik dan hier.

Geschiedenis

Begin 2004 werkten de oprichters allebei bij dezelfde organisatie. Snakkend naar vernieuwing zijn zij aan de keukentafel begonnen met het bedenken van een nieuw avontuur. Zij hadden één missie: het op eigen krachten starten van een onafhankelijk organisatie adviesbureau waarbij de klant centraal staat. Vandaag de dag is Mobilee gegroeid naar een gerenommeerd management- en adviesbureau met een groei ambitie. Kom jij ons versterken?

Onze stijl
en kerncompetenties

We zijn inzetbaar op strategisch-, tactisch- en operationeel niveau en vormen daardoor dé verbindende schakel tussen strategie en uitvoering zodat het gewenste resultaat wordt behaald.​ Wij passen de nieuwste inzichten toe​. Door onze kennis en ervaring zijn we in staat passende oplossingen te bieden en door te voeren.​ Wij zijn sparringpartner voor de lange termijn. Wij veranderen organisaties door mensen te verbinden​. Wij houden niet de wacht. Wij implementeren met de klant een blijvende verandering die de organisatie optimaal laat presteren.

Wij hebben breed ontwikkelde consultants die voor Mobilee in verschillende domeinen werkzaam zijn. Voor ons staat expertise en culture fit voorop.

Totstandkoming
van de ideeën

Mobilee is gevestigd in Creative Valley waar alles draait om inspiratie, interactie en het faciliteren van ontmoetingen.

Wij hechten veel waarde aan persoonlijk contact en persoonlijke ontwikkeling. Daarom hanteren wij een 80/20 regeling. Dit betekent dat je bij een fulltime aanstelling 80% bij de opdrachtgever bent, waarde toevoegt en impact maakt. Tijdens de andere 20% werk je aan de professionalisering van Mobilee en aan jezelf. In die tijd delen we best practices, lunchen we samen en vieren we successen met als doel om Mobilee elke dag weer verder te brengen.

Wij hebben een platte organisatiestructuur met korte lijnen waarin jouw mening gehoord wordt en er toe doet. Daarom doen wij op ons kantoor veel samen. Daarnaast organiseren wij 6 wekelijks een Meet & Eat waarin wij tijd samen doorbrengen en puur “fun” hebben met sportieve, creatieve of culturele activiteiten.

Jouw eigen
Mobilee ervaring

Mobilee heeft ambities en om die werkelijkheid te laten worden hebben wij gedreven medewerkers nodig. Training en ontwikkeling is erg belangrijk en onlosmakelijk verbonden met Mobilee om onze klanten de ultieme Mobilee ervaring te geven. Wij stimuleren onze medewerkers om zowel op professioneel als op persoonlijk vlak te groeien. Daarom heeft Mobilee een HR-beleid dat hierop aansluit.

Wil jij hier meer weten over ons, neem dan contact met onze Recruiter, Samira Bouhadou, op!

Het geheim achter ons succes

Onze consultants vertegenwoordigen Mobilee bij onze klanten. Daarom zijn we op zoek naar de ultieme ‘ambassadeur’ van onze organisatie. Wij hechten er waarde aan dat onze consultants, naast inhoudelijke kennis en vaardigheden, herkenbaar zijn door onze kerncompetenties.

De ultieme Mobilee consultant straalt enthousiasme en energie uit. Hij of zij streeft naar het ultieme resultaat, is toegewijd om successen te behalen, deinst niet terug voor uitdagingen en houdt ervan om samen te werken met zowel interne als externe collega’s. Dat is hoe wij zijn uitgegroeid tot het succesvolle management & adviesbureau dat we vandaag de dag zijn.