Sta in verbinding met jouw collega's

Organisatieadviesbureau Mobilee is een netwerkorganisatie met een platte hiërarchie. Als collectief zijn wij zoveel sterker dan alleen. En dat kenmerkt onze cultuur. Een geweldige sfeer staat daarom centraal binnen Mobilee. Door onze gezellige activiteiten, borrels en uitjes leer jij jouw collega’s steeds beter kennen. Uiteraard staat het team ook inhoudelijk altijd voor je klaar.

Word ook een paradijsvogel

Wij zijn nieuwsgierig naar wie jij bent. Ongeacht jouw achtergrond, interesses, leeftijd, geslacht of geaardheid. Paradijsvogels – zo worden we gekscherend genoemd. We hebben zoveel collega’s met dezelfde interesses, en tegelijkertijd bijzonder veel diversiteit. Van mountainbikers tot toneelspelers en festivalgangers.

Gebruik plezier als verbindende factor

Elke week proosten we met elkaar tijdens de vrijdagmiddagborrel. Maandelijks kan je deelnemen aan gezellige activiteiten buiten kantoor. Op halfjaarlijkse strategiedagen dagen we je uit om mee te denken over de koers van het bureau. En elk jaar sluiten we traditiegetrouw af met het befaamde Mobilee kerstdiner.

Bij ons zit je goed

Word onderdeel van een
Great Place To Work en Best Workplaces 2023®

Onze cultuur is heel belangrijk. Ons team is opnieuw bekroond met het Great Place To Work-keurmerk, waarbij 100% van het team aangeeft een hoge mate van kameraadschap te ervaren binnen de organisatie. Ook heeft het hele team, 100%, aangegeven te kunnen samenwerken. Dit is bijzonder want mede door deze hoge scores zijn dus een Great Place To Work. We zijn ook uitgeroepen tot de tweede Best Workplace 2023!

Blijf gezond in hoofd en lichaam

Als jij je lekker voelt, dan lever je jouw beste werk. Daarom geniet jij op kantoor van een gezonde en uitgebreide lunch, een inspirerende werkplek in het luxueuze Creative Valley en een uitstekende werk & privé balans. Passie voor sport en bewegen zie je terug in teamactiviteiten en is verankerd in onze cultuur.

Een gezonde cultuur creëren we samen

Overleg collega's Mobilee

Maak impact bij opdrachtgevers

Vacatures

Data analist consultant
Business analist consultant Utrecht