Sta in verbinding met jouw collega's

Mobilee is een netwerkorganisatie met een platte hiërarchie. Als collectief zijn wij zoveel sterker dan alleen. En dat kenmerkt onze cultuur. Een geweldige sfeer staat daarom centraal binnen Mobilee. Door onze gezellige activiteiten, borrels en uitjes leer jij jouw collega’s steeds beter kennen. Uiteraard staat het team ook inhoudelijk altijd voor je klaar.

Word ook een paradijsvogel

Wij zijn nieuwsgierig naar wie jij bent. Ongeacht jouw achtergrond, interesses, leeftijd, geslacht of geaardheid. Paradijsvogels – zo worden we gekscherend genoemd. We hebben zoveel collega’s met dezelfde interesses, en tegelijkertijd bijzonder veel diversiteit. Van mountainbikers tot toneelspelers en festivalgangers.

Gebruik plezier als verbindende factor

Elke week proosten we met elkaar tijdens de vrijdagmiddagborrel. Maandelijks kan je deelnemen aan gezellige activiteiten buiten kantoor. Op halfjaarlijkse strategiedagen dagen we je uit om mee te denken over de koers van het bureau. En elk jaar sluiten we traditiegetrouw af met het befaamde Mobilee kerstdiner.

Bij ons zit je goed

Word onderdeel van een
Great Place To Work®

Ons team is bekroond met het Great Place To Work keurmerk, waarbij 99% van het team aangeeft een hoge mate van kameraadschap te ervaren binnen de organisatie. Onze cultuur is heel belangrijk. Ruim 94% geeft aan trots te zijn om bij Mobilee te werken. Uiteraard hebben we geen awards nodig om ons ego te strelen, maar het is altijd fijn om onafhankelijke bevestiging te zien.

Blijf gezond in hoofd en lichaam

Als jij je lekker voelt, dan lever je jouw beste werk. Daarom geniet jij op kantoor van een gezonde en uitgebreide lunch, een inspirerende werkplek in het luxueuze Creative Valley en een uitstekende werk & privé balans. Passie voor sport en bewegen zie je terug in teamactiviteiten en is verankerd in onze cultuur.

Een gezonde cultuur creëren we samen

Maak impact bij opdrachtgevers

Vacatures

Data analist consultant
Business analist consultant
Business consultant