Business Consultant

32 – 40 uur WO / HBO Utrecht

Jouw volgende stap als business consultant of management consultant. Wil jij impact maken bij verschillende opdrachtgevers door mee te werken aan het vormgeven en realiseren van digitale transformatie vraagstukken?

Data Analist

32 – 40 uur WO / HBO Utrecht

Als data analist heb je een cruciale rol binnen projecten en veranderingen bij onze opdrachtgevers. Je maakt complexe gegevens en informatie inzichtelijk o.b.v. data analyse en adviseert over het toepassen van deze inzichten.

Informatieanalist

32 – 40 uur WO / HBO Utrecht

Als informatieanalist onderzoek jij welke bedrijfsprocessen er bestaan, wat de informatiebehoefte is en hoe de informatiestroom verloopt binnen een organisatie. Je bekijkt welke problemen er zijn met betrekking tot een goede doorstroming van informatie en tracht hiervoor een geautomatiseerde oplossing te bieden.

Business Analist

32 – 40 uur WO / HBO Utrecht

Een business analist (BA) of business analyst is iemand die fungeert als schakel tussen de business requirements (de opdrachtgever) en oplossingen (het ontwikkelingsteam). Een business analist analyseert, vertaalt en identificeert de behoeften van verschillende stakeholders en communiceert bruikbare informatie.

Scrum Master/ Agile Coach

32 – 40 uur HBO/WO Utrecht

Als scrum master zorg je ervoor dat een scrumproject in goede banen wordt geleid. Daarmee help je collega’s nog beter te worden in hun vak en faciliteer je een goed proces. Als agile coach help je teams met het toepassen van agile in het werk en dit vergt soms gedragsverandering.

Projectmanager

32 – 40 uur WO / HBO Utrecht

Als projectmanager of projectleider ben je verantwoordelijk voor het succesvol realiseren van een project. Een projectmanager (projectleider) realiseert het project door het coördineren, managen en/of aansturen van projectmedewerkers, .

Programmamanager

32 – 40 uur HBO/WO Utrecht

Wil jij een essentiële bijdrage leveren aan strategische en complexe IT/ digitale transformatievraagstukken bij onze opdrachtgevers? Als programmamanager heb je de leiding over een programma dat bestaat uit meerdere projecten.

Informatiemanager/ Adviseur

32 – 40 uur HBO/WO Utrecht

De functie van informatiemanager/-adviseur zit tussen de business en IT in. De informatiemanager slaat de brug tussen die twee werelden. Jij zorgt als informatie manager/adviseur dat vragen uit de organisatie vertaald worden naar (toekomstige) oplossingen voor ICT en analyseert bedrijfsprocessen en informatiestromen.

Open sollicitatie

32 – 40 uur WO / HBO Utrecht

Kun je niet kiezen welke rol nu het beste bij jou past? Of sluiten de vacatures niet helemaal naadloos aan? Stuur dan je open sollicitatie naar onze recruiter Samira.